luni, 15 noiembrie 2010

n-aș crede



"Asta cu văicăreala sună a Delta. Treaba cu handicapaţii îi e specifică lui Cher. Probabil că au compus treaba asta împreună ca să dea link la alţii şi să creeze o diversiune menită să abată atenţia de la subiect.
E greu să mai ţină nasul pe sus acum când idolul lor de televiziune a făcut o chestie cam nasoală pe care ei se chinuie de ani să le-o reproşeze tuturor moderatorilor de forumuri care i-au cam şutuit de pe unde au fost. :) )" (vezi postarea aici )

Mare plictis tre' să fie în prima cocină felixiană dacă au început să-și dea afară inclusiv clonele și apoi se înjură de pe ele pe bloguri...

P.S. Ceaprăzare', yo-s bine-mersi pe un forum absolut neimportant și n-am nevoie să dau anonime. Free Smiley Face Courtesy of www.FreeSmileys.org


2 comentarii:

  1. Observ si eu ca astia doi(Blake si lalaleauaneagra) sunt bonavi de scenarita . Chiar isi imagineaza ca pe cineva intereseaza motivul pentru care l-a banat Forumistretzul pe Vlad_Sim din forumul moderat de Blake ? Eu propun sa-l baneze Forum si pe Blake ca sa planga si asta pe bloguri ca a fost ucis din porunca omuletzilor verzi, venitzi de pe Marte !

    Cher

    RăspundețiȘtergere
  2. @Anonim: "Observ si eu ca astia doi(Blake si lalaleauaneagra) sunt bonavi de scenarita"

    E o țară liberă, deci au dreptul să sufere fix de ce vor... :lol:

    RăspundețiȘtergere