luni, 21 septembrie 2009

blogoreea...

Subiectul precedent l-am pus pe blog pe 28 martie.
Şi în ciuda pauzei de jumătate de an de la respectiva postare acest blog este totuşi mai bine cotat decât 59,28% dintre site-urile din evidenţa lu' ZeList?
Păi, cam tot în jurul a 60% era şi în perioada ianuarie - februarie, când trimiteam destul de frecvent articole/comentarii pe aici.
Dacă era un trafic aşa de mare pe blogosferă şi un schimb frenetic de replici/mesaje/idei prin această realitate virtuală... logic ar fi fost ca scăderea fluxului de materiale încărcate pe aici să descrească şi "cotaţia" acestui blog, nu?
OK, poate există utilizatori care mai verifică ce s-a scris pe blogurile pe care le-au mai vizitat.
Doar că, după o vreme şi ei cam abandonează acest obicei, constatând că de luni de zile nu se scrie nimic pe respectivul site.
Şi atunci de ce a rămas +/- neschimbat nivelul de apreciere a prezentului blog?
Păi, una dintre explicaţii ar putea fi: contorul de la ZeList este defect.
Alta: de fapt pe blogosferă nu este chiar aşa un schimb real de schimburi de idei. Adică: sunt acolo câteva bloguri pe care se înghesuie gibonii să practice blogoreea - postări cât mai scurte posibil, eventual doar apelarea la emoticoane (de preferinţă alea care zâmbesc, aplaudă etc.), dar acordând o atenţie foarte mare să nu cumva să exprime vreo idee proprie.

Hehe, văd că unii giboni n-au loc de mine pe sol şi schelălăie intens în copacul virtual de unde nu îndrăznesc să se dea jos sărăcuţii...
http://antikgb.weblog.ro/2009-09-13/947675/Manipulare-pe-forumuri--forum----.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu