marți, 22 septembrie 2009

ospătăriţele

Clienţi ioc prin birtu’ cu oranjadă.
Aşa că ospătăriţele servesc singurul consumator: un MOB care gustă câte un whisky alături de glumele proprii despre ”Ţigancă împuţită!”, prestări de activităţi pentru licuriciul mare şi similare.
Deci nu-i de mirare că săracele sunt mai plictisite decât homonii lor în galop de la nevorbire...
Aşa că, în lipsă de altceva, ospătăriţele îşi ridică poalele în cap în faţa oricărui trecător de pe stradă.
În cazul în care este vorba despre vreunul care nu-i interesat de agitaţii pentru nişte produse expirate de aproape două decenii, ospătăriţa-adjunct suduie agitând un mop şi apoi se lamentează:
Cum spuneam si mi s-a sters... jigodii ! Nu s-a sters mizeria postacului, ci raspunsul meu ! Deranja adevarul !

Venind în completarea adjunctei, ospătăriţa a' lu' ofticata varsă lături după cetăţeanul care îşi exprimă neîncrederea în faptul că până la urmă consiliera nanopremierului a aflat soluţia ieşirii din criză oferind găsitorului mici şi bere:
Crezi ca toata lumea are galeata de cur a lui mb? Ai dat-o pe gat, ca sa n-avem alte vorbe. Ma mir ca inca la bordelul asta de thread subscrie piticu'. Nu te-o citi omul, castigul lui, pierderea multora.

A treia ospătăriţă, mai isterrică de felul ei, auzind că omul consideră că toate partidele şi-au dat cu dreptul în stângu’ în perioada economiei de piaţă agro-alimentară cu produse mioritic de naturiste, iese brusc în decor cotcodăcind:
Singura diferenţă dintre punctul tău de vedere şi al meu este că eu am argumente pentru orice spun - tu MINTI in cunostinta de cauza si fara scrupule.

Celelalte ospătăriţe scrumează picior peste picior în fundul birtului cu oranjadă urmărind pe ascuns casete cu înregistrări ale emisiunii "În gura presei"...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu