duminică, 13 decembrie 2009

proşti, dar măcar puţini

Cum poate fi un om aşa de idiot încât să suţină necesitatea de a "opri" schimbările pe care le suferă clima, în condiţiile în care în cei vreo 5 miliarde de ani ale existenţei planetei, clima a cam suferit schimbări practic continue... uneori chiar radicale?

În rest, probabil este clar că respectivii s-au "băgat" în proteste doar din cauză că în vestul Europei ţipă o altă grămadă de agitaţi care se pare că o duc prea bine şi asta îi cam plictiseşte...

6 comentarii:

  1. Tot asa cum e posibil ca o gramada mult mai mica, dar mai indaratnica de idioti sa creada ca oamenii n-au nici o legatura cu schimbarile climatice actuale. Mai vorbim cand o sa va spalati cu apa din sticla si in RO n-o sa mai creasca nimic. Cam in 20 de ani. Enjoy! Va sugerez www.unfccc.org.Gramada de idioti la care va referiti e uriasa! Si e vb de oameni destepti. Dar de...

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu i-as jigni. Probabil ca majoritatea sunt sinceri. Dar adevaratii oameni de stiinta si cei carora nu le este teama ca nu vor mai primi finantari pentru cercetare afirma clar faptul ca impactul activitatilor umane asupra schimbarilor climatice este f. mic. Sigur, asta nu inseamna ca e nevoie sa fie incurajata poluarea. Dar nici nu e nevoie de "lupta" impotriva a ceva ce nu depinde de noi. Si nu e nevoie de transformarea protejarii mediului intr-o noua religie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dana,
    Defineste "adevaratii oameni de stiinta" - sunt cumva aceia care iti plac TIE? Care sunt criteriile dupa care ei sunt "adevarati" sau nu?
    Din cate stiu eu, "adevaratii oameni de stiinta" zic dimpotriva: ca activitatile umane influenteaza MAJOR schimbarile climatice - "major" in sensul in care aceste schimbari afecteaza specia umana!
    Ca altfel... "clima" exista si pe orice planeta pustie >:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Mentalitate de cercopitec. Si varsta planetei este mai putin de o treime din cat ai banuit tu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Lucian: varsta planetei este mai putin de o treime

    O binevenită observaţie pentru corectarea unor erori de redactare.
    Mersi!

    RăspundețiȘtergere