marți, 13 aprilie 2010

programul "Poluatorul plăteşte"...

... axa "Poluatorul mituieşte (onejeurile - ca să fie vesele şi să tacă din gură dacă tot au luat banii)":

"Incurajati de rezultatele deosebite ale anului 2009, Rompetrol lanseaza pentru al doilea an consecutiv programul national Impreuna pentru fraierit.
Impreuna pentru fraierit este un program de implicare in activitati comunitare destinat ONG-urilor, autoritatilor locale si persoanelor cu atitudine civica si spirit antreprenorial care vor sa initieze si sa implementeze un proiect menit sa dezvolte comunitatile din care fac parte.
Rompetrol sustine proiecte la nivel national care se refera la protectia mediului si imbunatatirea starii de sanatate a comunitatilor.
Pe site-ul programului www.impreunapentrufraierit.ro , puteti consulta ghidul aplicantului si descarca toate documentele necesare inscrierii cu succes a proiectelor dumneavoastra.
Proiectele pot fi inscrise pana la data de 28.05.2010
Pentru intrebari si informatii suplimentare va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail contact@impreunapentrufraierit.ro.
Va asteptam!
Echipa Impreuna pentru fraierit
"

Ediţia următoare a şpăguirii sectorului civil va fi susţinută financiar de un consorţiu format din Rompetrol, Petrom, Shell, Lukoil, SIDEX, MinVest, RomSilva şi alte firme care luptă pentru protecţia mediului...

Un comentariu:

  1. stai linistit
    uite cine mai polueaza
    http://www.comunicatemedia.ro/SIGUR_STIATI_CA__apele_menajere_sunt_o_problem_ic33755.html

    RăspundețiȘtergere