vineri, 2 ianuarie 2009

Azi nu pun niciun subiect pe blog

ci doar testez dacă este suficientă şi o dedicaţie muzicală pentru ca ăia cu moralitate în virtual să scoată la iveală caracterului lor real - reflectat şi de conţinutul mepeurilor distribuite de malpraxicianul educat de moderateroarea-şefă !
Free Smiley Face Courtesy of www.FreeSmileys.org


11 comentarii:

  1. Delta, nici nu stii ce bucurie mi-ai facut cu aparitia acestui forum. In sfarsit pot si eu sa postez undeva fara interdictii, fara a primi ban sau sa fiu cenzurat.:)) Si pe deasupra mai pot sa fac misto si de tine, carnatule! Nu ar trebui sa ma iau de debilii mintali insa cateodata scap in porumb!

    RăspundețiȘtergere
  2. Παντα ρει και ουδεν μενει
    Nu am spus-o eu!
    Doar pentru cei educaţi de giabboance indic sursa care le este familială: http://ro.wikipedia.org/wiki/Heraclit

    Doar câteva mici precizări.
    Ăsta nu prea este forum. (spre deosebire de acesta: http://sanctuar.myforum.ro/ )

    Dacă erai trisbănel atunci îţi aduceai aminte că există cel puţin un forum unde poţi posta fără a primi ban şi fără să-ţi cenzurezi mesajele. Malpraxicianule, să-ţi explic două "chestii" simple (vorba vine...). Adică:

    1. fie ai uitat de propriul forum... (oricum, nu degeaba te numesc malpraxician!)

    2. fie (mai grav!) nu îndrăzneşti să postezi pe aşa cum ţi-ai dori pe forumul unde eşti site-administrator, deoarece şi-ar da seama cei de acolo de caracterul tău real?

    P.S. Logica, malpraxicianule, bat-o vina!
    Transmite-i salutări moderateroarei!

    RăspundețiȘtergere
  3. cine e mah si tristan asta ca se baga in seama cu mine yo nu lam jicnit din contra mi sa zis ca e mare grangur. nesanatosu-le la cap.

    RăspundețiȘtergere
  4. @marlonbrandy: stai mumos...nu te baga in laturile lui delta ca te mananca porcii!

    @deltutza: Imi vine sa rad de efortul tau virtual de a te screme sa postezi cateva fraze in care sa pari civilizat dar sa emani in acelasi timp jmecherie. Esti jalnic!:))) Nu iti sta bine...nu esti autentic. Esti o cioara vopsita. Asa cum tu le zici oamenilor ca esti ungur cand de fapt esti ceangau (asa zice gura lumii). Sorry, no offence!

    RăspundețiȘtergere
  5. Not taken!
    http://www.youtube.com/watch?v=WOSLpV1ICtw

    RăspundețiȘtergere
  6. :)))
    Boys, behave yourselves...

    RăspundețiȘtergere
  7. Da' care-i treaba cu ceangaii?

    Nu platesc impozite, or uat?

    RăspundețiȘtergere
  8. @Codruţa: "Da' care-i treaba cu ceangaii?
    Nu platesc impozite, or uat?"

    Ăla care se semnează cu TRISTAN este ceva notar în Braşov şi presupun că pentru el cuvântul "ceangău" o fi însemnând suprema jignire care poate fi adusă cuiva.
    Ce de vreun an se tot ţine de mine să citească pe diferite forumuri şi pe blogul ăsta ce mai scriu ca să născocească motive să mă înjure.

    Dacă te pasionează în mod special cazurile clinice, citeşte pe acest blog mesajele pe care le-a trimis ca reacţie la diferitele mele postări şi te vei cam lămuri despre ce om este vorba.
    Ca să nu pierzi timpul căutând postările lui, găseşti aici caracterizarea lui: http://deltaica.blogspot.com/2008/12/ghidul-micii-giboniade-virtuale.html

    RăspundețiȘtergere
  9. Codruto, Codruto cum te mananca pe tine, fata tatii! Las-o-n pocnet de clona si treci la tata in poala poti sa te misti usurel si poate scapi de mancarimi, papushe mica si sexoasa care esti!

    RăspundețiȘtergere
  10. @"Codrin": "Codruto ... Las-o-n pocnet de clona..."

    Codruţa mai mult ca sigur că nu-i clona nici-unei persoane de pe forumurile celor care au avut sau au tangenţe cu forumul Antena 1.

    RăspundețiȘtergere
  11. De cand vroiam sa aud aceasta melodie. Ar trebui facuta imnul romaniei

    RăspundețiȘtergere