marți, 8 februarie 2011

ipocrizia pe culmile ironiei (și invers)

Mare eveniment la Parlamentul European!
Pe loc de cinste pelicanul împușcat în cel mai bun caz numai în cioc lângă Uzlina (asta-i în Delta Dunării) în ianuarie 2009 (vezi aici), deci pe vremea când pseudomesianicul cartofor al lui SOV era guvernatorul (link spre știrea numirii) Rezervației Biosferei Delta Dunării (nu pentru a administra niscaiva afaceri imobiliare - link spre știre - ale "mogulului" care face naveta între câte un tratament medical și câte un arest preventiv).
Mă refer la imaginea de mai jos (fotografia e de aici , însă chiar dacă acolo nu amintește autorul, poza a fost făcută de agentul turistic Iliuță Goean - le-a pus pe pagina lui www /chiar dacă acum nu am mai dat de ea acolo/ ... la vremea când au semnalat cazul autorităților - desigur înainte să se asigure că "vânătorii" nu sunt eventual parlamentari...).


La doi ani de la acel caz de braconaj clar nesoluționat de respectivul demnitar, tot el gâlgâie (la un eveniment organizat împreună cu odrasla ex-ministrului agriculturii împușcat în ouă) cum ar trebui administrat RBDD-ul...
(merită de ascultat cap-coadă eco-gargara din înregistrarea de mai jos chiar și numai din cauză că este doldora de expresii din limbajul de lemn - de esență moale -, specific epocii post-decembriste)



Din câte se pare iuroparlamentarii pesediști sunt pe cale de a reuși s-o impedice pe Nuțica să declare budele costiere drept obiective de interes național (vezi aici după ce se screm pedeliștii)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu