duminică, 4 octombrie 2009

Eco-i la modă

Conform comunicatului unui ONG al trustului finanţat de Patriciu, cică alcooLiviu vrea să prezinte cazurile de braconaj - mai puţin pe ăla clar de tot pe care nu a fost în stare să-l rezolve deşi era Guvernatorul Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării.

Redau mai jos o parte din reclama organizaţiei desigur apolitice şi mai ales non-profit...

Stimati colegi,
Incepand cu data de 5 octombrie 2009, jurnalistul Liviu Mihaiu va realiza o noua emisiune de protectie a mediului - Pastila verde.
Aceasta va fi difuzata zilnic pe postul Realitatea TV si va aduce in atentia publicului cele mai acute probleme de mediu din Romania.
Emisiunea va aborda o tematica larga de subiecte, de la „dimensiunile reale ale braconajului in Romania” sau „consecintele poluarii industriale” pana la „cum sa mananci sanatos” sau „cum sa fii un sofer eco-responsabil”.

In acelasi timp, Pastila verde isi propune sa reprezinte vocea unuia dintre cei mai importanti actori din domeniul ecologiei din Romania: sectorul organizatiilor neguvernamentale. Cu aceasta ocazie, sunteti invitati sa fiti „(e)co-realizatorii” Pastilei verzi, participand activ la realizarea acestei emisiuni.


Presupun că alcooLiviu vrea să-şi bage moca pastila cotidiană... cu ideile altora.

Detalii suplimentare găsiţi pe această pagină electronică

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu